Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Cannes 2013:''La grande belezza '' by Paolo Sorentino goes for Palme D'Or and ''Only God Forgives'' simply a Grand Guignol!

 Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον Χρυσό Φοίνικα έως τώρα,και με την δικιά μας συμπαράσταση,το ''La Grande Belezza'' του Ιταλού Paolo Sorrentino(Il Divo,Le conseguezze dell'amore)  μιλά για την χαμένη νιότη του πρωταγωνιστή συγγραφέα με φόντο την σημερινή Ρώμη...Κινηματογραφικό στυλ με άποψη και εστετισμό ο Sorrentino αποτελεί τον αντίποδα για το ελιτίστικο γκραν γκινιόλ θέαμα βίας που προσέφερε και πάλι ο Nicolas Widing Refn με το ''Only god forgives'',στου οποίου την πρεμιέρα ο Ryan Gosling θα λάμψει μάλλον δια της απουσίας του λόγω γυρισμάτων...Υπερβολική χρήση βίας με κινηματογραφικό άλλοθι?Δεν ξέρουμε εάν θα πάρουμε...Προτιμούμε ''La Grande Bellezza''!
Δες τα δύο trailer του Sorrentino,τσέκαρε τα photocalls και θαύμασε την Jessica Chastain,την Kylie Minogue και την Sharon Stone στο κόκκινο χαλί.







Και τα δύο φανταστικά trailers:




2 σχόλια:

argiris-cinefil είπε...

Λατρεύω το στυλ αυτού του τρομερού σκηνοθέτη, το οποίο δεν είναι μόνο για το θεαθήναι αλλά έχει βάθος, ουσία και πολλά άλλα… Χαίρομαι που ο Sorrentino γύρισε στα πάτρια εδάφη του διότι το πέρασμά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού δεν το βρήκα και τόσο επιτυχημένο. Πολύ ωραίο το τρέιλερ.

academy είπε...

Χαίρομαι που σου άρεσε..και εμένα εώς τώρα είναι το αγαπημένο μου στις Κάννες!