Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

The music The music...Madonna's ''Masterpiece'' from ''W.E.'' OST.

Μπορεί η Ακαδημία να ακούει Madonna και να θυμάται μόνο την ''Evita'' σαν καλή ανάμνηση απο τα κινηματογραφικά πονήματα της queen αλλά με το ''W.E.'' η Madonna βρήκε την ευκαιρία να τραγουδήσει άλλο ένα τραγούδι τίτλων τέλους ,το ''Masterpiece''.Αλλωστε καλώς ή κακώς η Madonna έχει προιστορία στα τραγούδια ταινιών(Live to Tell-Close Range,American Pie-The next best thing,Sooner or Later-Dick Tracy,Die Another Day,Ι''ll remember-With Honors,Into The Groove-Desparate Seeking Suzan κ.α).
Κατευθείαν απο το soundtrack της ταινίας και ήδη αγαπημένο πολλών το στοίχημα είναι τώρα εάν έστω θα καταφέρει να μπεί στην πεντάδα των Oscar για best original song.
Ναί είναι ένα πολύ όμορφο τραγούδι που θυμίζει και λίγο το ''This Used to be my playground'' απο το ''Α League of their own''.Η προσωπική μου άποψη είναι πως θα είναι σίγουρα υποψήφιο στις Χρυσές Σφαίρες αλλά στα Oscar δεν μπορώ να προβλέψω.
Ακούστε το και πείτε μου και την...αντικειμενική σας γνώμη.....είναι masterpiece?

5 σχόλια:

Leviathan είπε...

oraio to kommati!! megalos fan tis Madonna an kai ta teleutaia xronia exo proxorisei poli poli sti mousiki...se alla eidi :) kalo savvatovrado!

cinePANikOS είπε...

Ωραίο τραγουδάκι αλλά δεν πάει στα όσκαρ!!! όπως λες και εσύ Academy θα είναι καρφωτό στις υποψηφιότητες των χρυσών σφαιρών που είναι πιο γκλάμουρους!!!!

academy είπε...

Oraio Levi όντως.Εννοείτε πως απο μουσική όλοι έχουμε προχωρήσει πολύ αλλά η Madonna μας θυμίζει λίγο μια συγκεκριμένη εποχή σε όλους μας.

academy είπε...

Μήν σου πώ θα το βραβεύσουν και οι Σφαίρες...

Kika είπε...

Πραγματικά ωραίο τραγούδι για να δούμε γιατί νομίζω ότι φέτος τα βραβεία γενικά θα είναι έκπληξη.