Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Scene From The Past...This is Classic!!!


1993.O wim wenders και η συνέχεια απο το αριστουργημτικό ''Τα Φτερά του Ερωτα''.''Τόσο Μακριά Τόσο Κοντά''(Faraway so Close).Μεγάλο βραβείο της επιτροπής στις Κάννες.Μπορεί η ταινία να μην είχε την ίδια δύναμη με τα ''Φτερά...''ποιός μπορεί να ξεχάσει όμως το κινηματογραφικό σόκ απο το πρώτο πεντάλεπτο της ταινίας?Κινηματογραφική απόλαυση στην καλύτερη μορφή της!Δές το videάκι και θα καταλάβεις(εάν δεν έχεις δεί ήδη την ταινία).

3 σχόλια:

Mike είπε...

Απο τους αγαπημενους σκηνοθετες -και- ο Βεντερς, δυστυχως εκτος απο καμια 10ρια ταινιες του δεν κυκλοφορουν αλλες στην Ελλαδα...
Ακομη και στο διαδικτυο οι πιο παλαιες του δεν υπαρχουν...
Το "Τoσο Μακρια Τοσο Κοντα" με τις αναφορες και στο Tειχος μεταξυ αλλων, μαζι με τα "Φτερα του Ερωτα", το "Παρισι, Τεξας" και τον "Αμερικανο Φιλο" ειναι πραγματικα σπουδαιες ταινιες!

academy είπε...

Σπουδαίες ταινίες πραγματικά όμως φρέναρε πολύ γρήγορα σαν σκηνοθέτης μεγάλων ταινιών.Οι ταινίες που ανέφερες όμως όλες είναι καταπληκτικές.Ακόμα και το ''Until the end of the World''ήταν Βέντερς!!

jeune premier είπε...

Να πω την αλήθεια αυτή την ταινία δεν έχω καταφέρει να τη δω ακόμα αν και εχω δει αρκετές από Βέντερς...πρέπει να κανονίσω σινεφίλ βραδιά με τον bro!