Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Be The First.Fresh Trailer for ''Alps''by Giorgos Lanthimos.

Μετά τον ''Κυνόδοντα'',οι ''Αλπεις''ετοιμάζονται να διαγωνιστούν στο Φεστιβάλ Βενετίας.Το press book της ταινίας αποκαλύπτει και τους κανόνες της ''επιχείρησης αντικατάστασης νεκρών προσώπων''.
ΟΙ 15 ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

Τα μέλη των Αλπεων:
1.Πρέπει να δηλώσουν προκαταβολικά τα πράγματα που δεν θέλουν να κάνουν συμπληρώνοντας τη Φόρμα 1 (π.χ. φιλιά, σήκωμα βαρών, ταξίδια κτλ).
2.Πρέπει να δηλώσουν προκαταβολικά τα πράγματα στα οποία είναι καλοί συμπληρώνοντας τη Φόρμα 2 (π.χ. χορός, θαλάσσιο σκι, συζήτηση κτλ).
3.Πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις ψυχολογία και κοινωνιολογίας.
4.Υποχρεούνται να υποστηρίζουν, κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις, τα ενδιαφέροντα της ομάδας των Αλπεων.
5.Πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον.
6.Εχουν το δικαίωμα να αλλάξουν το κωδικό όνομα τους μόνο δύο φορές.
7.Δεν μπορούν να διαλέξουν ένα κωδικό όνομα που να ανήκει σε άλλο μέλος των Αλπεων. Το κωδικό όνομα πρέπει να είναι αυστηρά ένα βουνό των Αλπεων και όχι κάτι γενικό ή άσχετο (π.χ. Master, Dragon κτλ)
8.Δεν μπορούν να μιλήσουν ποτέ για τις δράσεις των Αλπεων σε μη μέλη των Αλπεων.
9.Υποχρεούνται να περάσουν τεστ γυμναστικής, αν θεωρηθεί απαραίτητο.
10.Πρέπει να είναι άνω των 14 ετών.
11.Δεν πρέπει να εμπλακούν ποτέ συναισθηματικά με τους πελάτες ή να αναπτύξουν σχέσεις οικειότητας μαζί τους.
12.Δεν μπορούν να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση χωρίς την άδεια του Αρχηγού.
13.Πρέπει να μπορούν να κάνουν πειστικές εκφράσεις με το πρόσωπο τους (λύπη, ευτυχία, απόγνωση κτλ)
14.Πρέπει να τιμούν τον τίτλο μέλους τους και να είναι έτοιμοι να σκοτώσουν ή να πεθάνουν γι'αυτόν.
15.Δεν πρέπει να επιτεθούν ο ένας στον άλλον και πρέπει να πιστεύουν στην ομαδική δουλειά.



Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.


ΤΟ CINEACADEMY EYXETAI ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ!

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Be the Fisrt:Fresh trailer for Ralph Fiennes ''Coriolanus''.

Ralph Fiennes καλεί William Shakespeare!Και σύμφωνα με το hype ο Shakespeare θα ήταν περήφανος για την κινηματογραφική μεταφορά του ''Coriolanus''.Σε ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή ο Ralph Fiennes διατήρησε τον Σαιξπηρικό λόγο στην ταινία και με ''παρέα'' τον Gerard Butler και την Vanessa Redgrave έκανε μια ταινία άκρως σκοτεινή και βίαιη σε μερικά σημεία εξιστορώντας την ιστορία του ήρωα που έγινε ηγέτης αλλά στο τέλος στράφηκε εναντίον της ίδιας του της χώρας.
Στην Αμερική 2 Δεκεμβρίου,κάτι μου λέει όμως πως θα μιλήσουμε ξανά για την ταινία.Δείτε το trailer και πείτε μου και εσείς...

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Be The First:Fresh Trailer for ''We need to talk about Kevin''.

Διαβάσαμε το ομώνυμο βιβλίο,πάθαμε το πρώτο σοκ,ακούσαμε τα καλύτερα για την ταινία στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών,είδαμε τρία clips και πήραμε μια ιδέα.Ηρθε η ώρα να δούμε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας της Lynn Ramsey ''Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν''.Και εμείς κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε για το ότι ο τρόμος του αναπάντεχου είναι ο χειρότερος φόβος που μπορείς να νιώσεις.
Η ταινία θα προβληθεί και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας ''Νύχτες Πρεμιέρας''τον Σεπτέμβριο.Ετοιμαστείτε....

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Trailer from the Past...This is Classic!!!





1989.O Paul Mazursky(Το Μούτρο του Beverly Hills,The Tempest,An Umnarried Woman)διασκευάζει το βιβλίο του Isaac Bashevis Singer ''Eχθροί'Μια Ερωτική Ιστορία''(Enemies'A love story)και κατάφερε να κάνει μια απο τις καλύτερες δραματικές κομεντί στα τέλη της δεκαετίας '80 αλλά και την καλύτερη ταινία της καριέρας του.


Η Μεταπολεμική Νέα Υόρκη του 1944,ο επιζών εβραίος του ολοκαυτώματος(ο Ron Silver στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του)και οι τρείς γυναίκες της ζωής του.Σύζυγος,ερωμένη,υπηρέτρια.Ολα αυτά μέσα σε μία εκπληκτική αναπαράσταση εποχής και ένα γλυκόπικρο σκηνοθετικό πέπλο που καλύπτει την ταινία.


Η θρησκεία,η αvδρική φύση και η αέναη αναζήτηση της γυναίκας για την αληθινή αγάπη ''περιφέρονται''σε όλη την διάρκεια της ταινίας μέσα απο τις εξαιρετικές ερμηνείες (Anjelica Huston και Lena Olin αμφότερες υποψήφιες για oscar β΄γυναικείου ρόλου)και το όμορφο soundtrack του Maurice Jarre.Σκηνές ανθολογίας όπως αυτή με την επιστροφή της Anjelica Huston στον κόσμο των ζωντανών αλλά και η sexy παρουσία της Lena Olin καθιστούν την ταινία not to to be missed!!!


Αναζήτησε το.....